skip to Main Content

Mette skaber det tryggeste rum jeg nogensinde har oplevet og jeg har med Mettes hjælp gået fra kaos og utryghed, til ikke bare at føle mig tryg i mit eget sind, men også at have stort mod og lyst til at vise verden hvem jeg er. Man bliver sikkert ført ind i, løsnet op for og hjulpet ud af de tunge tanker, følelser og selvbilleder man har gemt væk eller ikke anede eksisterede. Mette har en unik evne til tage fat på de helt essentielle rodproblemer i et virvar af rodede tanker og følelser og herefter skabe ro og klarhed. Største anbefaling herfra.

Mvh Janus

Jeg har lært at tænke over min opførsel og mit temperament. Jeg er blevet opmærksom på nogen ting/tanker indeni mig, som før bare var et stort rod, men nu er der sat ord på dem. Jeg har fået taget hul på en ”byld” derhjemme, som har løsnet op for en spænding, der havde vokset sig stor over 1 års tid. Jeg har været glad for forløbet, som gav mulighed for at sige nogle ting højt, som jeg ellers holder for mig selv, tusind tak for din hjælp.

Kvinde 42 år, kontorassistent

Tak for et virkelig hjælpsomt forløb – jeg har sjældent (og aldrig før i behandlingssammenhæng) følt mig så forstået, og jeg forsøger at bruge, de ting, vi har talt om. Tusind tak fordi du har hjulpet mig til at føle mig ved mine fulde fem, selvom alt føles så svært og bagvendt nogle gange.

Kvinde 26 år, studerende

 

Jeg er kommet i psykisk balance med mig selv igen. Jeg ved hvad jeg, i fremtiden, skal være opmærksom på, så jeg ikke igen bliver ramt af stress. Jeg har fået bearbejdet en hel del ting fra min barndom, som fyldte meget for mig. Jeg har her også, fået et andet syn på flere af tingene, da jeg via samtale med Mette fik sat tingene i perspektiv, hvilket også gjorde at jeg kunne acceptere tingene. Jeg fik plads i dialogen så jeg kunne åbne mig op, jeg kunne græde, jeg blev lyttet til og forstået. Jeg er fuldt ud tilfreds med mit forløb.

Kvinde 43 år, pædagog.

Jeg fik åbnet op for en masse ting, og jeg føler, at det er blevet nemmere for mig at få sagt, hvad jeg føler. Jeg er desuden blevet mere bevidst om, hvordan jeg har det i forskellige situationer. Det var godt at få din feedback på det, jeg går og tænker, og det gik op for mig, hvor stort omfang mine bekymringer egentligt havde. Det var godt at få nogle konkrete redskaber som  fx girafsproget, til at få tingene sagt, det vil jeg kunne bruge aktivt fremover.

Kvinde 33 år, butiksansat.

Jeg synes, at jeg har fået en masse fantastiske værktøjer til at arbejde selvstændigt videre med min personlige udvikling, og det er jeg så glad for at være i gang med. Du er god til det du gør 🙂

Kvinde 36 år, Phd studerende

Mit coachingforløb hos dig har hjulpet mig til at nedsætte mit stressniveau betydeligt. Jeg har fået mere overskud og nærvær i hverdagen og bedre relationer til kollegaer og familie. Alt i alt, bedre livskvalitet. Du var god og nem at snakke med og jeg fik værktøjer, der hjalp mig til større nærvær i nuet.

Kvinde 28 år, optiker

Mit forløb hos dig har gjort mig bevidst om, hvordan mine tanker styrede mit liv. Du har lært mig, at det kun er tanker og ikke nødvendigvis den reelle sande verden. Når jeg mærker min knude i maven stramme sig sammen – så er det ok. Jeg skal give den plads og mærke hvad den vil mig, det virker og giver mig ro bagefter. De redskaber, som du har givet mig, kan vende ellers negative tanker og sende mig tilbage til virkeligheden. Tusind tak for din hjælp.

Mand 42 år, forfatter

Jeg har fået helt vildt meget ud af mit forløb.  Jeg er blevet  opmærksom på nogle ting i min måde at reagere på i forskellige situationer, samt hvad der ligger til grund  Det har gjort, at jeg føler, at jeg er kommet videre i mit liv, og nu for alvor føler mig på den anden side af den store tristhed, jeg har haft i mig gennem længere tid. Jeg har fået nogle konkrete metoder med mig, som jeg kan bruge, og derudover har jeg fået styrket mit selvværd. Jeg vil absolut komme igen hvis jeg har behov for det. Så igen tak

Mand 28 år, pædagog

Back To Top