skip to Main Content

Psykoterapi

Overvejer du psykoterapi?

Det kan føles som et stort skridt at opsøge en psykoterapeut, når man har det skidt. Mange overvejer det længe, inden de tager kontakt og går derfor også unødigt længe og har det skidt.

At opsøge en psykoterapeut, når man har ”ondt i følelserne” er i virkeligheden lige så naturligt som at opsøge en læge, når vi har bøvl med kroppen eller at få tid til tandlægen, når vi har hul i en tand. 

Psykoterapeut i København

Fundamentet og forudsætningen for et godt udbytte af psykoterapi er, at du har tillid og tryghed i relationen til mig. Jeg lægger stor vægt på at møde dig med anerkendelse og respekt samt skabe et rum, hvor der er plads til alle tanker og følelser.

Jeg har arbejdet med mennesker de sidste 25 år. Først som socialrådgiver og de sidste 16 år som psykoterapeut med privat praksis. Jeg har en solid uddannelsesmæssig baggrund og er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, som er din garanti for høj faglighed og etik.

Mine terapeutiske metoder varierer alt efter tema og det menneske, jeg sidder overfor. Oftest vil der være tale om samtaleterapi med inddragelse af forskellige teknikker og øvelser.

Du vil lære at forstå, hvad der ligger bag negative tanke- og adfærdsmønstre, og du vil blive bedre til at mærke og rumme dine følelser og behov. 

psykoterapeut og parterapeut mette rosenvel
Psykoterapi ved søerne i købehavn

Psykoterapeut på Østerbro København

Min klinik ligger i rolige omgivelser lige ved Søerne i København. Det er samtidig meget centralt og nemt at komme hertil, uanset om du kommer med tog, metro, bus eller bil.

Min praksis er en del af et hyggeligt klinikfællesskab med venlige og indbydende lokaler, som skaber en rigtig god ramme for terapien.

Flere af mine klienter sætter pris på muligheden for at gå en stille tur langs søerne efter sessionen og lade tingene bundfælde sig.

Hvad kan psykoterapi bruges til?

Psykoterapi kan hjælpe dig igennem en smertefuld livssituation, hvor du ikke længere selv kan finde svarene og vejen frem. Måske føler du dig presset af ydre omstændigheder, som skaber stress og uro mentalt og kropsligt. Du kan være plaget af negative tanker, som påvirker humøret i en grad så det er svært at føle glæde. Måske du har oplevet at blive ramt af angst og bekymringer, der fylder alt for meget. Det kan også være, at du står i en krise, en skilsmisse eller har lidt et stort tab og har brug for at finde dine ben igen. Du kan læse mere om de typiske henvendelsesårsager her.

“Jeg har med Mettes hjælp gået fra kaos og utryghed, til ikke bare at føle mig tryg i mit eget sind, men også at have stort mod og lyst til at vise verden hvem jeg er”

“Tusind tak fordi du har hjulpet mig til at føle mig ved mine fulde fem, selvom alt føles så svært og bagvendt nogle gange”

“Jeg har fået mere overskud og nærvær i hverdagen og bedre relationer til kollegaer og familie. Alt i alt, bedre livskvalitet.”

“Jeg har fået helt vildt meget ud af mit forløb. Jeg føler, at jeg er kommet videre i mit liv og nu for alvor er på den anden side af den store tristhed, jeg har haft i mig”

Back To Top