skip to Main Content

Hvem er jeg

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har gennem de sidste 20 år beskæftiget mig med personlig og åndelig udvikling. For mig er nærvær og autencitet nøgleord i min egen udviklingsproces, og jeg arbejder til stadighed på at holde en balance, mellem det at være skabende og målrettet og samtidig bevare forbindelsen til livets naturlige flow.

 Uddannelse

Mit fundament for at arbejde med psykoterapi, parterapi og coaching har jeg fra flere forskellige uddannelser. Jeg har en baggrund som socialrådgiver og har efterfølgende taget en 2-årig uddannelse som Coach, en 4-årig uddannelse som Psykoterapeut, en 2-årig uddannelse i Imago parterapi samt en 2-årig uddannelse i EFT parterapi. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som er din garanti for høj faglighed, kvalitet og kompetencer.

Jeg modtager naturligvis selv løbende supervision og deltager jævnligt i diverse kurser, seminarer, foredrag, retreats m.m. for kontinuerligt at være opdateret og udvikle mine kompetencer. Jeg er særligt inspireret af Eckhart Tolle og Richard Moss, som jeg gennem flere år har fulgt og været på seminarer og retreat hos.

CV

Faglig baggrund

Mit professionelle virke begyndte som socialrådgiver, hvor jeg gennem flere år har arbejdet med mennesker fra alle sociale lag og med mange komplekse problemstillinger. Siden har jeg fungeret som projektleder på et rehabiliteringsforløb for mennesker sygemeldt med depression og stress.

Jeg har arbejdet i Studenterrådgivningen med psykoterapi, coaching og gruppeforløb, med særligt fokus på eksamens- og præstationsangst, skriveblokering og stresshåndtering. Og jeg har været ansat i Region hovedstadens psykiatri, hvor jeg har lavet mentaliseringsbaseret terapi med borderline patienter.

Udover min egen klinik, som jeg har haft siden 2007, er jeg tilknyttet som konsulent hos Specialisterne, hvor jeg laver forløb med psykoeduaktion for mennesker med autisme og ADHD. Derudover er jeg tilknyttet Blume Support, som arbejder med helhedsorienteret mental trivsel for medarbejdere i større virksomheder.

Uddannelse

Kurser

  • EFT parterapi externship training v/ Jette Simon
  • The Attuned Therapist. Advanced course Imago parterapi v/ Kobus van der Merwe
  • Brilliant at the basics. Advanced course Imago parterapi v/ Sophie Slade
  • Traumer og tilknytning v/ Merete Holm Brandtbjerg
  • Mandala of being, power of awareness v/ Richard Moss

Erfaring

Back To Top