skip to Main Content
Menu

Hvem er jeg

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har gennem de sidste 20 år beskæftiget mig med personlig og åndelig udvikling. For mig er nærvær og autencitet nøgleord i min egen udviklingsproces, og jeg arbejder til stadighed på at holde en balance, mellem det at være skabende og målrettet og samtidig bevare forbindelsen til livets naturlige flow.

 Uddannelse

Mit fundament for at arbejde med psykoterapi, parterapi og coaching har jeg fra flere forskellige uddannelser. Jeg har en baggrund som socialrådgiver og har efterfølgende taget en 4-årig uddannelse som ID-psykoterapeut. Derudover har jeg en uddannelse i Imago parterapi samt en uddannelse i Mentaliseringsbaseret gruppeterapi. Jeg har endvidere en uddannelse som PREP kursusleder.

Jeg modtager naturligvis selv løbende supervision for at sikre et højt fagligt niveau. Jeg deltager jævnligt i diverse kurser, seminarer, foredrag, retreats m.m. for kontinuerligt at være opdateret og udvikle mine kompetencer. Jeg er særligt inspireret af Eckhart Tolle og Richard Moss, som jeg gennem flere år har fulgt og været på seminarer og retreat hos.

Faglig baggrund

Mit professionelle virke begyndte som socialrådgiver, hvor jeg gennem flere år har arbejdet med mennesker fra alle sociale lag og med mange komplekse problemstillinger. Siden har jeg fungeret som projektleder på et rehabiliteringsforløb for mennesker sygemeldt med depression og stress.

Jeg har arbejdet i Studenterrådgivningen med psykoterapi, coaching og gruppeforløb, med særligt fokus på eksamens- og præstationsangst, skriveblokering og stresshåndtering. Og jeg har været ansat i Region hovedstadens psykiatri, hvor jeg har lavet mentaliseringsbaseret terapi med borderline patienter.

Jeg har haft min egen praksis siden 2007.

Jeg har således en bred erfaring med viden og kompetencer indenfor mange områder af det terapeutiske felt.

Back To Top